kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Oferta dhe shërbime

Ne si ndërmarrje turistike kemi këto shërbime: Bileta Aeroplani , Bileta Autobusi , Bileta Trageti , Aranzhmane Turistike , Rent A Car , si dhe ofrojmë edhe shërbime transfer prej aeroportit te Shkupit për ne Tetovë dhe anasjelltas. Për te gjitha këto shërbime nëse keni nevojë na kontaktoni në numrat që janë në ueb faqe.
 

Kemi këto oferta : Transfer prej Aeroportit te Shkupit dhe Prishtinës  për ne:

Airport Shkup -  Shkup , Maqedoni
Airport Shkup – Tetove , Maqedoni
Airport Shkup – Gostivar , Maqedoni
Airport Shkup – Oher , Maqedoni
Airport Shkup – Prishtine , Kosove
Airport Shkup – Tirane , Shqiperi
Airport Shkup – Selanik , Greqi
Airport Shkup – Athine , Greqi
Airport Shkup – Sofje , Bullgari
Airport Shkup – Beograd , Serbi
Airport Shkup – Podgorice , Mali I Zi
Airport Prishtina ( Kosovë ) – Shkup ,Maqedoni
Airport Prishtina ( Kosovë ) – Tetove , Maqedoni
Airport Prishtina ( Kosovë ) – Gostivar , Maqedoni
Airport Prishtina ( Kosovë ) – Ohër , Maqedoni

 

 

 

Gjithashtu kemi dhe oferta për vetura me qera prej Aeroportit te Shkupit , prej Tetove dhe prej Qytetit te Shkupit , për me hollësisht na vizitoni ne ueb faqen tone për Rent A Car www.sharrexpress.com.mk

Informacionet

Call Center

MKD SHARR FLY Macedonia

Tel.     +389 44 350 380
E-Mail.  sharrfly@hotmail.com


CH SHARR FLY Zürich

Mob.     +41 79 350 57 42
E-Mail.  sharrflych@hotmail.com


DK SHARR FLY Copenhagen

Mob.     +45 30 30 02 00
E-Mail.  sharrflych@hotmail.com

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.